مدودف: غرب به جای توافق، «جنگ نیابتی» را علیه روسیه انتخاب کرد

به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری تاس، دیمیتری مدودف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشاتودی (RT) اظهار داشت: امکان دستیابی به توافق وجود داشت، اما غرب مسیر کاملا متفاوتی را انتخاب کرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری تاس، دیمیتری مدودف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشاتودی (RT) اظهار داشت: امکان دستیابی به توافق وجود داشت، اما غرب مسیر کاملا متفاوتی را انتخاب کرد.

معاون شورای امنیت روسیه در ادامه تصریح کرد که آنچه غرب در خاک اوکراین علیه روسیه انجام می دهد، جنگی نیابتی نیست بلکه به بیان دقیق تر، یک جنگ واقعی است.

وی اظهار داشت: دشمنان فعلی ما بر این باورند که حق ارسال هر گونه سلاح به اوکراین یا اعزام مشاوران خود برای همفکری در مورد نحوه انجام خصومت ها را دارند.

این سیاستمدار روس افزود: آنها [مقامات کشورهای غربی] می گویند که «ما مختصات تاسیسات روسیه را به شما می دهیم» که در اصل به این معنی است که متخصصان ما آنها را با حملات موشکی هدف قرار خواهند داد.

وی با بیان اینکه «این در واقع به رسمیت شناختن جنگ علیه روسیه است»، تاکید کرد که این دیگر یک جنگ نیابتی علیه مسکو نیست بلکه «یک جنگ واقعی» است.

مدودف در این مصاحبه همچنین هشدار داد که اگر رئیس جمهور بعدی آمریکا همچنان درگیری در اوکراین را تشدید کند، ایالات متحده «راه را برای جنگ جهانی سوم هموار می کند».

معاون شورای امنیت روسیه ادامه داد: اگر رهبر بعدی [آمریکا] با همان اشتیاق و انرژی به دامن زدن به آتش درگیری روسیه و اوکراین ادامه دهد، این انتخابی بسیار بد خواهد بود چراکه راهی به سوی جهنم است. هر کس تصمیم به ادامه جنگ بگیرد، مرتکب اشتباه بزرگی شده است.

به گفته این سیاستمدار روس، نخبگان آمریکا اگر فکر می کنند که روسیه تمایلی به عبور از برخی خطوط و استفاده از سلاح های هسته ای برای محافظت از خود ندارد، اشتباه می کنند.

به گزارش ایرنا، جنگ اوکراین در پی بی توجهی غرب نسبت به نگرانی های امنیتی مسکو و گسترش نیروهای ناتو تا نزدیکی مرزهای روسیه کلید خورد.

رئیس جمهور روسیه دوم اسفندماه 1400 استقلال جمهوری های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز بعد، عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند علیه اوکراین آغاز کرد. به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

طی این مدت کشورهای عضو ناتو از جمله آمریکا با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت های هنگفت نظامی از کی یف بر این جنگ افروزی ادامه داده و با تجهیز اوکراین به سلاح های پیشرفته و سنگین تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می کنند.

نظرات

captcha